Ervaringen trainingen

“Deze dag is uiteindelijk een mooie ontdekkingsreis geweest met bijzondere inzichten. Ik voel me veel sterker en bewuster. Ik ben weer lekker enthousiast, maar ik voel nu ook rust. Mijn directe omgeving geeft dit ook terug. Al met al een mooi cadeau!

Melinda Stroeve  (39 jaar), communicatiemedewerker


“Ik heb van jou een  Female Leadership training gehad: hoe je je eigen geluk in handen kan nemen. Deze training heb je toen in het gebouw Depenbroek in Enschede gegeven. Sindsdien is erg veel in mijn leven veranderd. Wij hebben ons huis in januari te koop gezet en in februari  is ons huis verkocht. Wij gaan in juli as verhuizen naar Curaçao, weliswaar zonder een baan daar. Maar ik weet zeker dat dit ons ook gaat lukken. De persoonlijke kaart die wij op 15 december mochten schrijven aan onszelf en die jij later hebt verstuurd is op de dag aangekomen dat wij te horen kregen dat ons huis is verkocht.

Ik wilde je bedanken voor je steun en begeleiding en dat je nog steeds me aan het begeleiden bent. Dat is ook gevoelsmatige heel bijzonder, want ik voel nog steeds dat het zo is. Ga zo door met wat je doet want dat doe je ook heel goed. ”

Aicheline van Rijssen (43 jaar), telefoniste RVC


“Ik heb inzichten vanuit een ander perspectief gekregen. Het was voor mij goed om zaken te benoemen en onder ogen te zien. Ik wil meer rust overbrengen naar andere mensen. Deze training heeft mede bijgedragen om een manier te vinden om rustig en prettig met anderen en vooral mezelf te communiceren. Ninan heeft kundig kennis van haar business en weet het goed over te brengen op andere mensen en deze in hun waarde te laten.”

Als gemiddeld cijfer geef ik deze training een 8,5 / 9.

Trees Vogt, eigenaar van Trees Vogt Boekhouding & Belastingadvies (44 jaar)

 


“Ninan luistert goed, vat goed samen zonder woorden in de mond te leggen en gaf veel persoonlijke aandacht. Ze was duidelijk in haar kracht. Mooi voorbeeld!
Deze training heeft mij bevestigd hoe belangrijk rust en natuur voor mij is om toegang te krijgen tot mijn creativiteit en onbevangenheid. En hoeveel energie het mij kost om “gevoelens onder controle” te houden. Loslaten en dan valt alles op z’n plaats!”

Als gemiddeld cijfer geef ik deze training een 8.

Bianca Minkman, eigenaar/schrijfcoach/journalist van Minkman Journalistieke producties (40 jaar)
www.minkmanjournalistiek.nl en www.sprekendeverhalen.nl


“Heerlijk ontspannen training. Ik kom tot mijzelf en tot nieuwe inzichten. Ninan weet het doel van haar training goed over te brengen. Ze gaf een kort en bondige uitleg. Visualiseren werkt bijzonder goed. Ik vond het niet vervelend om een stukje van mijzelf bloot te geven om ergens te komen. Heerlijk ontspannen meditatie. Mijn complimenten! Ik zal zeker deze training aanbevelen omdat het zeker prettiger is om op deze wijze pijnpuntjes en doelen op een rij te krijgen.”

Willemijn Smit, Eigenaar/accountant van Administratiekantoor Willemijn Smit (36 jaar)
www.willemijnsmit.nl


“Mijn doel van deze training was om meer ruimte voor mijzelf te creëeren. Ruimte voor mijzelf in mijn dagelijkse werkzaamheden en mijn privéleven. Terug naar het “nu”. Een moment voor mezelf en inzichten krijgen waarom en hoe ik sommige ervaringen ervaar. Een “kietelmomentje voor mijzelf” 😀 . Ik heb Ninan als zeer professioneel, maar ook persoonlijk en toegankelijk ervaren. De combinatie van theorie en praktijk ervaarde ik als prettig. Deze combinatie maakte dat de tijd snel ging. Ik zal zeker deze training aanbevelen omdat elke vrouw/vriendin in mijn omgeving zichzelf hiermee een prachtig kadootje geeft.”

Als gemiddeld cijfer geef ik deze training een 8.

Melinda Hoving, Recruiter bij Brunel Engineering (36 jaar)


“De training is een ‘verwenmomentje’ voor jezelf. Even weer terug naar jezelf. Ik heb Ninan als open, dichtbij emotie en prettig ervaren. De training heb ik als inspirerend ervaren. Ik was positief verbaasd over hoe open en prettig de sfeer was. Ik zal zeker deze training aanbevelen aan andere vrouwen. Ik heb al iemand op het oog. ”

Als gemiddeld cijfer geef ik deze training een 8.

Dorine, controller (36 jaar)