Sylvia

Waar ik mee worstelde:
De afgelopen jaren heb ik al een heel bewustwordingsproces doorgemaakt door ervaringen privé en zakelijk. Toch lukte het me niet om mijzelf vanuit mijn eigen kracht goed neer te zetten en grenzen te bewaken. Ik had het gevoel mijzelf continu voorbij te lopen wat regelmatig tot uitputting heeft geleid. Prive kon ik mijn eigen leven niet goed oppakken omdat ik mij schuldig voelde naar mijn ex en kinderen. Zakelijk had ik het gevoel niet de dingen te doen die me energie geven wat tot frustraties leidde.

Wat is er na mijn sessies met Ninan veranderd privé:
Door de sessies ben ik meer in contact gekomen met mijn gevoel. Ik heb afscheid genomen van oude overtuigingen die mij belemmerden mijn eigen leven te leiden. Ik heb geleerd liefde te mogen geven en ontvangen. Dit heeft ertoe geleid dat ik een beter contact met mijn kinderen heb. Ik heb een nieuwe relatie waarin ik compleet mijzelf kan zijn. Ik heb de stap durven zetten opnieuw samen te wonen in een huis met meer kamers zodat er ook meer ruimte is voor de kinderen. Het is 180 graden omgekeerd in positieve zin.

Wat is er veranderd zakelijk:
Doordat ik meer contact heb met mijn gevoel is het duidelijk wat mij wel en geen energie geeft in het werk. Ik durf een eigen nieuwe weg in te slaan. Nieuwe plannen die ik het komende jaar ga uitwerken. Ik kan beter mijn grenzen aangeven wat er toe leid dat ik me niet meer snel uitgeput voel. Ik weet wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik mij kan manifesteren vanuit mijn eigenheid. Door nieuwe intenties te zetten zal de energie de aandacht volgen. Op naar een succesvol jaar.

In het begin van het coach traject heb ik samen met Ninan een beeld gecreëerd van hoe mijn leven eruit zou zien na een jaar. Dit beeld is geheel uitgekomen! Waanzinnig!

Sylvia, diëtiste


Joyce

De reden dat ik bij Ninan een traject ging volgen was best heftig: ik had alles maar voelde het niet meer. Terugkijkend kan ik alleen maar constateren dat ik dit jaren eerder had moeten doen. Ik ben weer een “heel” mens. Zij verbindt verleden, heden en toekomst met elkaar en dat voel je. Mijn comfortzone is verdwenen en ik doe dingen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Dat sterkt me om dat nog meer en nog vaker te doen. Het werkt een beetje verslavend. Ook anderen zien dat aan me. Geregeld krijg ik de opmerking: je straalt. En zo voel ik me ook. Het blijft doorwerken. In alles wat je doet, zowel privé als zakelijk. Ik ben klaar voor het heden en de toekomst. Ninan, mijn oprechte dank hiervoor!

Joyce Jagt-Holsbeeke, eigenaar Classic 4Business


Agnes

De afgelopen jaren voelde ik alles steeds zwaarder worden. Via Female Meeting Point kwam ik in contact met Ninan. Ik heb bij haar een traject gevolgd en hele grote stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ninan heeft mij echt geleerd anders te denken over mijzelf. Ze heeft me geholpen om een aantal dingen uit het verleden niet langer een rol te laten spelen in het heden. Na letterlijk alle sessies had ik het gevoel: ‘ik heb weer een grote stap gezet’. En door de oefeningen en opdrachten die ik mee naar huis kreeg, kon ik dat gevoel vasthouden en verder versterken. Op dit moment gebruik ik de oefeningen nog steeds en zie ik hoe ik daarin zelf nog steeds nieuwe stappen kan zetten. Ik heb meer energie en zin in dingen dan ik in jaren heb gehad. Meer vertrouwen in mezelf dan ik ooit heb gehad. Ik ben blij dat ik dit ben aangegaan. Zonder Ninan was me dit niet gelukt!

Agnes Folkersma, eigenaar en tekstschrijver Tekst die Spreekt

www.tekstdiespreekt.nl


Marius

“Ik miste passie en bezieling in mijn professionele activiteiten. Ik voelde dat de afwezigheid hiervan doorwerkte in mij, maar vond het zo vaag dat ik niet het idee had dat iemand mij zou kunnen helpen. Ninan gaf aan dat zij dat juist wel kon.

Mijn sessies met Ninan hebben mij inzicht gegeven in hoe ik vanuit mijn kracht verbinding kan maken met mijn passie. Had ik stiekem gehoopt op een aantal handige tips and tricks, realiseerde ik me dat ik iets veel waardevollers dan dat ontvangen heb; Ninan heeft me geholpen een innerlijke verandering in gang te zetten.

Het proces van verandering gaat soms heel bewust en lijkt ook weleens afwezig. Door de verdieping die Ninan mij heeft laten ervaren lukt het me altijd ZELF om dit proces te voeden.

Ik ben me nu bewust van mijn passie. In mijn werk zie ik dat terug doordat ik de opdrachten waar ik aan werk meer benader vanuit dat wat IK leuk vind en waar IK goed in ben.  Ik sla ook nieuwe richtingen in waarbij ik me laat leiden door mijn passie, puur en alleen omdat ik me er nu bewust van ben.

Ninan geeft geen bloemen, maar helpt om de juiste zaadjes te planten.”

Marius Palsma, eigenaar en projectleider Waterwegen


Bianca

“De kracht van je eigenheid

Ik heb de sprong gewaagd en heb ik ontslag genomen om mijn bedrijf op te starten. Omdat ik er financieel natuurlijk flink op achteruit ging, nam ik alle klussen aan die voorbij kwamen. Na verloop van tijd leverde dat een gevoel van onvrede op, ik was heel reactief bezig. Van mijn eigen concept in de markt zetten, kwam weinig terecht. En juist daarom wilde ik toch voor mezelf beginnen? Ik voelde me stuurloos, futloos en wilde niet meer geleid worden door angst.

Ninan heeft mij geholpen mijn focus weer scherp te stellen en te durven kiezen voor waar ik als journalist en schrijfcoach goed in ben. En dat is mensen enthousiasmeren om hun eigenheid krachtig te verwoorden. Ik hoef niet meer alle tekst zelf te schrijven, ik leer ondernemers hoe ze dat met de juiste aanpak heel goed zelf kunnen doen. Door zichzelf de juiste vragen te stellen: wie ben ik, waar sta ik voor en wat is mijn drive?

Ninan doorloopt nu in feite met mij dit proces aan de hand van haar FEMALE Leadership-concept. Tijdens de coaching sessies heeft zij mij bewust gemaakt van patronen waarmee ik mijzelf onbewust saboteer. Mijn interne criticus is erg sterk maar Ninan wist door te dringen tot onderliggende lagen zodat ik nu ook mijn kracht durf te ervaren. Soms is zij confronterend, maar altijd respectvol en liefdevol. Niet zweverig, maar praktisch. Ook weet zij goed aan te voelen wat er nodig is. Ninan is een krachtige, enthousiaste vrouw die tegelijkertijd rust en vertrouwen uitstraalt.

Ik durf nu meer te kiezen voor mezelf en ik straal mijn eigenheid uit. Ik zet stappen die ik onbewust had uitgesteld vanwege belemmerende overtuigingen. Zo geef ik nu met veel plezier schrijfworkshops (zowel zakelijk als particulier/levensverhalen). Regelmatig krijg ik complimenten over mijn uitstraling, mensen zien het effect. Ik weet wat ik wil, ga ervoor en ervaar nu ook zakelijk meer succes!

Bianca Minkman, eigenaar en schrijfcoach

Minkman  Journalistieke Producties

www.minkmanjournalistiek.nl en www.sprekendeverhalen.nl


Caroline

“Vanuit een onverwachtse hoek kwam ik Ninan tegen. Ik wilde graag meer focus krijgen in mijn bedrijf en mij zeker voelen als ik bij een klant bent.  Wat mij gelijk opviel aan Ninan is dat zij een rustige uitstraling heeft en geduldig naar mijn verhaal luistert. Door de verschillende methodes heeft zij mij geleerd meer op te komen voor mijzelf. Ook heb ik mijzelf beter leren kennen in wat ik voel en wat ik wil in mijn bedrijf, maar ook in mijn relatie. Dit had ik niet verwacht voordat ik bij Ninan kwam. Nu merk ik pas hoe fijn het is om duidelijk zelf de regie te bepalen. Ninan heel erg bedankt.”

Caroline, teamleider


Marjolein

Mijn doel was om mezelf beter te leren kennen en mijn zelfbeeld te veranderen naar een positief zelfbeeld. Eerst hebben we gekeken waar ik op dit moment stond met mijn gevoel tov bijvoorbeeld mijn relatie, carrière, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling enz. In een sessie heb ik mijzelf omschreven; ik zag daar een klein, dik en verdrietig meisje. Dit gevoel wilde ik veranderen. Ninan heeft mij bewust gemaakt van mijn zelfbeeld en heeft handvatten gegeven waarmee ik in de praktijk aan de slag ben gegaan. Ninan is erg rustig en voelt de dingen heel goed aan, ze helpt je dmv de vraagstelling om te komen waar je naartoe wil. Ik vind zelf dat ik een goede ontwikkeling heb gemaakt. Mijn gevoel tov mijn relatie, carrière, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling enz. is positiever geworden. Het cijfer wat ik aan mezelf gaf is omhoog gegaan, erg positief dus. Ik merk echt een verschil! Ik voel me sterker en ben meer bewust van mijn houding en zelfbeeld. Dit alles heeft effect op mijn omgeving, mijn kinderen, mijn man en mijn energie. Wat ik zelf ook erg opmerkelijk vind is dat de kleur van mijn kledingkast langzaam gaat veranderen. Ik droeg altijd donkere kleuren, maar ik zie dat ik steeds meer voor kleur ga kiezen. Lekker vrolijk! Ook in de laatste sessie heb ik mijzelf moeten omschreven: nu zag ik een lange, vrolijke vrouw. Dank je wel.

Marjolein, manager