Ik ben de schepper van mijn waarheid, van de wereld die ik creëer…

Alles wat mijn ogen zien, is een reflectie van mijn innerlijke waarheid. Van mijn ware gevoelens.

Zie ik mijzelf niet, dan ziet niemand mij.

Zie ik mijn innerlijke schoonheid en sta ik hiervoor ook open, ziet iedereen mijn schoonheid en ontvangt iedereen mijn innerlijke schoonheid… mijn liefde.

Heb ik het gevoel dat ik de wereld niets bijzonders te vertellen of te laten zien heb, ziet niemand mijn unieke talenten, mijn boodschap.

Als ik niet weet wie ik ben, wat mijn hart voelt en fijn vindt, hoe kan en ander dan weten wie ik ben, en wat mijn hart nodig heeft?

Gedachten dwalen door mijn hoofd. Waarom kan een ander mij niet zien, voelen en ervaren hoe bijzonder ik ben? Wat ik nodig heb. Waarom is het niet gewoon simpel?

Omdat ik mijzelf met al mijn liefde, unieke talenten en schoonheden niet omarm en aan de wereld laat zien. Als ik ze niet voel en laat zien, hoe kan een ander ze dan voelen en zien?

 

Een vaas met een gat, blijft het water dan in de vaas of stroomt het direct uit de vaas?

Stel iedereen geeft wel, maar ik ontvang het niet. Ervaar ik dan wel dat, wat aan mij wordt gegeven? Voel ik dit dan wel? Ontvang ik het ook écht in mijn hart?

Zo logisch en toch blijft het onze leerweg in dit leven, om steeds meer onze pure essentie te zien, ontvangen, voelen en delen.

Want dit is waar het begint. Onze eigen goddelijke liefde dat huist in ons prachtig lichaam voluit te ontvangen, doorleven en te leven. Dan pas kan je de Goddelijke liefde van de ander zien, voelen en ontvangen.

 

Ik ben de schepper van mijn waarheid, van de wereld die ik creëer.

Ik geloof in mijn liefde, licht en kracht.

Ik geloof in jouw liefde, licht en kracht.

Ik geloof in onze liefde, licht en kracht.

 

Durf jij een waarheid te scheppen, waarin jouw verlangens geen dromen meer zijn maar werkelijkheid?
Durf jij jouw Goddelijkheid te ontvangen?

 

Love & Power,

Ninan Marshall

Spiritueel Life & Business Coach