Verlang je weer naar die vrouw in jou vol sprankeling, eigenheid, vreugde, levenslust, liefde, vrouwelijkheid, schoonheid en eigenwaarde?

Wens je jouw hartsverlangens om te zetten in daadkracht en manifestatie, van dromen naar werkelijkheid?

Droom je ervan om heel je lichaam weer te bewonderen met al haar schoonheden? 

Diep van binnen WEET je dat je meer bent dan je nu voelt en laat zien.

En weet je dat je een mooier leven verdient, dan jij jezelf nu gunt en geeft. 

Ik help jou niet alleen...ik zorg ook dat je leert om alles waarnaar je verlangt aan jezelf te geven.

arrow
Ja, ik meld mij aan!

Wat als... 

Wat als je geen strijd meer voelt in je werk, met je kind(eren), partner, ouder(s)? Maar juist ontspanning, lekkere energie, vrolijkheid, ruimte en vrijheid ervaart.

Je echt weer kan genieten van de aanrakingen van je partner? Dat je weer ondeugend bent in je vrouwelijkheid, seksualiteit en sensualiteit? Je mooi voelt om wie je bent en je schoonheid vol trots laat zien?

Wat als je vanuit je hart leeft en je woorden als magische momenten, dankbaarheid, liefde, geluk, overvloed, goddelijkheid en vrijheid niet meer als  lege 'Happinez' woorden ervaart maar écht voelt bij alles wat je doet?

Je niet meer het gevoel hebt dat je zoveel moet en goed moet doen van jezelf, maar dat jij jezelf toestaat je eigen lat lager te leggen, nee te zeggen tegen anderen en te kiezen voor jouw geluk en dromen.

Roept alles in jou...

"Ja, dat wil ik ook ervaren!"

arrow

Tijdens deze Love & Power Journey ga jij een groots avontuur aan. 

Het ontvangen van jouw Liefde, Schoonheid, Grootsheid, Vrouwelijkheid en Kracht. 

 

Jij kiest de vorm, jij kiest het tempo... jij kiest alles!


 • 3 daags Love & Power Event 8, 9, en 10 december 2017

  Tijdens een prachtig 3-daags event voor en door vrouwen word je verbonden met de Godin in jou. Je leert jouw lichaam te zien als een prachtige tempel die vele talen spreekt. Een taal die ontdekt wordt door prachtige bewegingen, klanken, stem, ceremonies, aanrakingen, natuur, liefde, vrouwen en transformaties. Drie dagen beweeg je zacht en krachtig door al je gevoelens en levenslessen heen. Jij krijgt de kans om zelf jouw Soul Destination te bepalen. Jouw Grootsheid te erkennen en omarmen. Je leert je licht te schijnen op al jouw kwaliteiten en ongekend potentieel. Vol vuur ontwaakt jouw Grootsheid…de Godin in jou.

  • Dag 1 Omarm je kwaliteiten met jouw vrouwelijke liefde & kracht.
  • Dag 2 Geboren worden wie je AL bent om Groots zichtbaar te zijn.
  • Dag 3 Manifesteer met jouw Potentieel je eigen paradijs en leer hoe jouw dromen in het dagelijks leven te manifesteren.

  Locatie: Vijfmorgenland in Brummen
  Tijden: Vrij 10.00 – 21.00 uur, Za 10.00 – 21.00 uur en Zo 10.00 – 19.00 uur.

 • The Next Inspirator Academy

  Een jaar word je wekelijks via e-mail online begeleid. En ontvang je verwijzingen naar de prachtige online oefeningen, muziek, energizers & inspiratie voor body, mind & soul op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, bewustwording en ontspanning, voeding, vitaliteit & beweging. Allemaal voor jou gerangschikt in de ‘online bibliotheek’ van The Next Inspirator Academy.
  Wil je meer en sneller. Het kan. Je kiest wat bij jou past, wanneer jij het wilt doen en hoe vaak.

  Samen in de groep helpen we elkaar stap voor stap te ontdekken hoe mooi je bent en wat jij jezelf en de wereld te geven hebt in Life & Business.

 • Powertools & Huiswerkopdrachten

  Je krijgt toegang tot krachtige Powertools en ontvangt huiswerkopdrachten om een verdiepingsslag in je transformaties te maken. Op deze manier krijg je inzichten en ervaar je helderheid in je proces. Helderheid zorgt voor ruimte en rust in je hart en hoofd. Waardoor je in staat bent om de juiste stappen te nemen om  jouw verlangens om te zetten naar werkelijkheid.

 • Sharing

  Sharing is één van de belangrijkste elementen. Je bent niet alleen tijdens jouw proces. We helpen, steunen en geven elkaar een liefdevol zetje waar nodig. Ook dit onderdeel leert je om je gevoelens te uiten, liefde te geven en ontvangen, grenzen aangeven etc. Gedurende de hele Love & Power Journey en eventueel langer heb je een Sharing Buddy en heb je contact met gelijkgestemde vrouwen via een besloten Facebookgroep om je gevoelens en ervaringen te delen, elkaar te inspireren en elkaar te steunen.

 • Master Classes

  Online Master Class is een klassikale les die live en online plaatsvindt. Deze les volgt eenieder op hetzelfde moment via internet en met behulp van jouw computer/ laptop/ iPad. Ik leid de groep in een prachtige intuïtieve meditatie en visualisatie. Ook zal een ander Online Master Class plaatsvinden waar reflectie plaatsvindt en je bewust wordt van jouw veranderingen. Het geeft inzicht in waar je bent en wie je bent. Daarnaast is er mogelijkheid om vragen te stellen die direct beantwoord zullen worden. Via e-mail kan jij je inschrijven voor de Online Master Classes.

 • Verdiepingsdagen

  Diverse verdiepingsdagen worden gepland welke jij door middel van inschrijving kan bijwonen. Tijdens een verdiepingsdag wordt een bepaald thema belicht.

  Een verdiepingsdag geeft nog meer body aan jouw gehele ontwikkelingsproces.

arrow
Ja, ik meld mij aan!

Wat mag je verwachten van deze Love & Power Journey?

 • Je wordt bewust van je kwaliteiten en jouw potentieel en hoe deze in te zetten om jouw ideale leven te creëren.
 • Je ontdekt hoe bijzonder jouw vrouwelijke schoonheid is en hoe haar weer volledig in jouw hart te sluiten.
 • Je ervaart wat jouw 'purpose in life' is en hoe hieraan invulling te geven in de wereld.
 • Je leert hoe je hart te gebruiken als kompas om je dromen werkelijkheid te laten worden.
 • Je ontdekt manier om je weer kind te voelen, je creativiteit en levensenergie voluit te laten stromen.
 • Je ervaart om weer volop van jezelf te houden, jezelf het leven & business gunnen die je verdient en hierin bewuste keuzes maken.

En je hebt praktische & toegankelijke technieken geleerd:

 • Hoe je angsten, oordelen, gedachten, beelden en overtuigingen oordeelloos waar te nemen en ruimte te geven voor dat wat is.
 • Hoe de stemmen in je hoofd stil te krijgen om rust te ervaren in je hoofd en zijn.
 • Hoe pijnlijke momenten in je leven te ervaren als groei in wie je AL bent en dus mag ZIJN.
 • Hoe "negatieve en destructieve" gevoelens, gedachten en overtuigingen om te buigen naar "ondersteunende" gevoelens en gedachten.
 • Hoe objectief te kijken naar je thema's in je leven en pijnlijke situaties in dankbaarheid te accepteren en ontvangen als leer- en groeimomenten.
 • Hoe in verbinding te komen met jouw goddelijkheid en de wijsheid van het Universum en hoe je hiermee te voeden.
arrow

Voelt het goed?
Meld je vandaag aan voor The Love & Power Journey.
Je bent het waard!

Jouw investering is tijd, liefde, energie, moed, lef, doorzettingsvermogen en kapitaal.

Love & Power - Basic
247,00Ex. BTW
  Aanmelden

  Love & Power Event, 3 daags weekend

  8, 9 en 10 december 2017
  Vijfmorgenland
  Vrij 10.00 - 21.00,  Za 10.00 - 21.00 uur. Zo 11.00 - 17.00 uur
  Incl. thee/ water*

   


  BONUS:

  Toegang gratis lidmaatschap The Next Inspirator Academy

  E-Book Ultimate Female Succes in Life & Ambition

  * Meerprijs Love & Power Event voor lunch en diner-arrangement, overnachting en ontbijt arrangement

  Love & Power Journey - VIP Excellence
  997,00Ex. BTW
  • BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR
  Aanmelden

  Love & Power Event Weekend

  Persoonlijk 

  Online
  +

  SOS hulp bij vragen via sms, mobiel of e-mail

   


  Persoonlijk 1:1 Coaching
  2x Spirituel Life & Business Coachsessies 

   


  BONUS:
  E-Book Ultimate Female Success in Life & Ambition
  VIP Diner met Ninan Marshall

   


  Duur totale Love & Power Journey is 12 maanden.

  * Meerprijs Love & Power Event voor lunch en diner-arrangement, overnachting en ontbijt arrangement

  Ninan, wil je mij bellen? Ik heb nog enkele vragen.

  Wie ben ik, dat ik weet dat ik jou kan helpen? 

  Wie ik ben...het eerste wat in mijn gevoel opkomt is Liefde, mijn nummer één waarde. In alles wat ik doe, ervaar en aanga stroomt Liefde. Dansen is mijn tweede kernwaarde. Ik hou van dansen en in mijn leven heeft dansen ook de betekenis gekregen van dansend door het leven gaan. Ik weet nooit welk nummer komt, welk ritme. Ik voel het ritme, de energie en mijn lichaam en de rest gaat vanzelf. Ik beweeg mee in het hier en nu. Tegenwoordig voelt mijn leven zo: als één mooie dans. Maar zo is het niet altijd voor mij geweest...

   

  Wie ben ik, lees verder +

  Negen jaar heb je nodig om alles in je lichaam, dus elke cel te vernieuwen met al haar herinneringen, programmeringen en conditioneringen. Het tiende jaar staat voor manifestatie in je nieuwe vorm. Het is de cycles van de mens. Ik ben nu tien jaar verder en ik vertel je graag wat de jaren mij hebben gebracht. En door mijn ervaringen en kennis weet ik hoe ik jou ook kan helpen.

  Mijn Love & Power Journey
  In 2006 begon mijn Love & Power Journey. Na de scheiding met de vader van mijn zoon voelde ik mij volledig verloren. Ik wist niet hoe maar ergens was ik mijzelf volledig kwijtgeraakt. Wat voelde ik mij teleurgesteld in mijzelf. Ik miste mijn lach op mijn gezicht, het leven.

  Als alleenstaande moeder vond ik het zwaar op alle fronten. Elke dag ervoer ik dat ik een slechte moeder was. Al mijn relaties gingen kapot. Ik voelde me als een grijs muisje, schuwde voor aanraking, liefde en contact met mannen, dissocieerde tijdens het vrijen en bij heftige situaties.

  Ik was hard, afstandelijk en voelde met mijn hoofd. In mijn leven en business durfde ik mij niet zichtbaar te maken. Ik ontnam mijzelf het succes in het leven en mijn bedrijf in financiele voorspoed, gemak, harmonie, liefde en overvloed.

  De kaart is niet het gebied
  Nooit wist ik dat er voor mijn gevoelens, gedrag en gedachten redenen waren. Geheimen in mij die ik ver verstopt had voor mijn eigen veiligheid. Overlevingsmechanismes die een gewoonte waren geworden. Gewoonten, gevoelens en gedachten die ik als waarheid zag.

  Totdat ik naar mijn eerste therapeut ging en daarna vele andere intense en prachtige avonturen heb beleefd via diverse spirituele, business en coachopleidingen, webinars, trainingen en sessies bij mentoren, coaches/therapeuten en mastermind groepen.

  Ik ontdekte dat alles wat ik wist of als waarheid zag, niet perse waarheid was.

  Ik ontdekte dat er veel meer is. Veel meer mogelijkheden, ook al zag ik ze nog niet of wist ik ze nog niet. Ze waren er wel. Ik leerde mij hiervoor open te stellen. De kaart is niet het gebied.

  Alles is een les!
  Ik heb jarenlang mijn grootste uitdaging, mijn thema seksueel misbruik als 9 jarig meisje aangepakt. En thema’s als niets waard zijn, intens alleen voelen, geld, mannen, vastzitten, wegcijferen, zichtbaarheid, (on)afhankelijkheid, succes, zelfliefde, zachtheid, vrouwelijkheid, seksualiteit en sensualtiteit en nog vele ongenoemde thema’s.

  Iedereen kent deze thema’s wel. Ze zitten verborgen in duizenden verschillende lagen in jezelf. Elke dag word je gespiegeld in je leerlessen. Het leven daagt je uit om te groeien. Je ziel daagt je uit om je volledig potentieel in dit leven te leven. Om alles te ervaren om daardoor ook de intensiteit van beide kanten te voelen. Je ziel kent geen goed of fout. Alleen dat wat is. Alles is een les!

  Ik was mijn eigen coach
  Tien jaar lang was ik mijn eigen therapeut en coach, ik was mijn eigen grootste experiment zoals ik het noem. Waarbij ik het geleerde en eigen technieken eigen maakte en als gewoonte begon toe te passen om steeds dichter bij mijn bron te komen.

  Ik heb talenten ontdekt bij mijzelf die ik altijd bewonderde in anderen. Liefde heeft een ongekende ruimte gekregen in mijn leven. En huist in alles wat ik doe.

  Ik weet hoe het voelt om...
  Door mijn eigen pad, draag ik nu dagelijks mijn kennis over aan honderden andere vrouwen via mijn programma’s.

  Ik weet hoe het voelt om je nietig te voelen, jezelf kwijt te raken, jezelf niet meer herkennen. Je niet vrouwelijk voelen in je lichaam. Niet blij zijn met wie je bent (geworden), jezelf continue straffen met eigen kritiek. Volledig vastzitten in je eigen patronen en niet weten hoe je eruit komt. Jezelf geen groot succes gunnen, bang voor de effecten.

  Zoveel overtuigingen die mij tegenhielden om mijn business een succes te laten worden, nieuwe relaties aan te gaan of dat doen wat ik diep van binnen altijd wenste. Ik had duizenden excuses die mij tegenhielden om te doen wat mijn hart keer op keer riep. Altijd was er iets of iemand belangrijker dan ik zelf.

  Twee werelden
  Jarenlang was ik een hard werkende & zeer ambitieuze en gedreven vrouw die gefocust was om iemand te worden in de maatschappij. Ik wilde mij continue bewijzen. Ik wilde net zo succesvol zijn als anderen.

  Echter net als vele ondernemers kampte ik met vele financiële zorgen, veel uren werken en weinig omzet. In zekere zin veel vrijheid en toch in deze vrijheid vastzitten.

  Jaren heb ik gewerkt aan het vergroten van mijn mindset, zichtbaarheid, business-skills en visie, hoe mijn dromen tot werkelijkheid te laten komen en (financieel) onafhankelijk te worden.

  Een prachtige tijd van gedrevenheid, passie, liefde voor mijzelf en ondernemerschap.

  Love & Power komen samen
  In deze periode heb ik heel duidelijk twee werelden gevoeld.

  De wereld van (aardse)manifestatie. Kracht in het doen: het bedenken met het hoofd, bouwen, materialisme, systemen, actie, doelen, strategieën, visie en het doen op aarde, dit zijn belangrijk onderdelen.

  En de wereld van het hart waar liefde, zijn, samen, gevoel, compassie, creatie, eenvoud, spiritualiteit en hart verbinding met alles (mensen & dieren, natuur, het universum) belangrijke elementen zijn.

  We hebben beiden nodig.

  Love & Power om de wereld als een paradijs te ervaren en creëren.

  Er is geen goed of fout. De één kan niet zonder de ander. Alleen macht en manifestatie geeft leegte. Het is een grootsheid zonder bezieling, die zichzelf vernietigt door de grote bubbel van lucht.

  Alleen liefde en creativiteit geven eindeloze dromen die geen werkelijkheid worden. De kracht van beiden geeft paradijs en verbinding met alles wat is. Het hart leidt, waar het hoofd de acties uitvoert.

  Zou het niet geweldig zijn om de Love & Power in jezelf te ontdekken? Weer ruimte voelen wie je bent en voelen dat je daadwerkelijk in staat bent om je dromen te manifesteren? En dit ook te doen!

  Als ik het kan…kan jij het ook!
  Mijn Hard-Werken op verschillende gebieden heb ik ingeruild voor een Hart-Leven.

  Elke dag creëer ik mijn paradijs, voel ik intense dankbaarheid, voldoening en overvloed en stroomt mijn liefde om alles wat ik heb bereikt. En dat is veel...

  Met heel mijn hart dank ik alle vrouwen en dierbaren die in mij geloven en mij met hun hart vertrouwen. Alle vrouwen die ik de afgelopen jaren als professional intens heb mogen begeleiden en inspireren naar hun diepe verlangens.

  Met al mijn liefde wens ik met jou samen ook een avontuurlijk Love & Power Journey te maken.

   

  Love & Power,

  Ninan

   


  TESTIMONIALS

  Dat ik geen makkelijke jeugd heb gehad dat wist ik wel. Maar ik had absoluut geen besef hoe enorm de impact hiervan is op mij als moeder en partner.

  Ik voelde mij behoorlijk wanhopig toen ik bij je kwam. Niet meer voelen wie ik ben, ondanks dat ik succesvol ben als ondernemer. Niets raakte en boeide mij meer.

  Door onze sessies realiseerde ik mij hoever ik was afgedreven van mijzelf. Ik was absoluut niet bewust hoe dwangmatig ik alert was en continue behoefte aan controle nodig had.

  Ik dacht altijd dat het aan hem lag dat wij al jarenlang bijna niet meer vreeën. Dat hij het niet meer fijn vond mij aan te raken. Ik voelde mij onzeker als vrouw en ik vond mijn lichaam lelijk. Het was zelfs zo erg dat ik nauwelijks meer kon vrijen met mijn man. En als we vreeën, wou ik dat het zo snel mogelijk voorbij was.

  Door onze sessie kwam ik erachter hoe mijn lichaam reageerde op aanrakingen, op liefde. Het was enorm heftig om te realiseren dat ik dan bevroor.

  Het is ongelofelijk hoe mooi het was dat ik mijzelf vergaf, mijn liefde voor mijzelf weer voelde en in staat was om aanrakingen te ontvangen.

  Ik kan mijn vrouwelijkheid weer ontvangen. Ik voel dat ik ben veranderd. Ik merk zelfs dat ik weer zin heb om te vrijen, mij begeerlijk te voelen. En ik merk zelfs dat mijn man ook weer verlangd naar mij.

  Ik geniet weer van mijn werk en mijn gezin. Deze uitkomst had ik absoluut niet verwacht.

  Dank je wel voor alles.

  Liefs,

  Marloes S, uit Amstelveen, Zelfstandig ondernemer

  Al jarenlang kampte ik met mijn trauma dat ik jarenlang gepest ben op school. Diverse hulpverleners hadden mij ook al geholpen, echter had ik nooit echt het gevoel dat het mij hielp.

  Jouw aanpak was echt anders. Voor het eerst had ik het gevoel dat het om mij ging en jij mij respectvol en liefdevol behandelde.

  Ik heb altijd het gevoel gehad dat het mijn schuld was, wat mij overkomen is. Dat ik niet goed was en het ook nooit goed deed. Wat ik ook deed, ik kraakte mijzelf altijd af. Of ik had het gevoel dat anderen negatief over mij spraken.

  Door jouw sessies heb ik geleerd veel verder te kijken dan pijn, schuld en oordelen. Voor het eerst in mijn leven was ik niet bezig om de pijn kwijt te raken. Mijn verleden kwijt te raken.

  Jij hebt mij geleerd dat ik liefdevol en met compassie mijzelf met al mijn pijn en oordelen juist mag ontvangen en liefhebben. Dit was zo een verademing. Ik mocht er helemaal zijn.

  Zoals jij het zo mooi zegt: "Ik mag mijzelf onvoorwaardelijk accepteren". Het gevoel dat dit mij heeft gegeven. De liefde die ineens vrij kwam in mij. Dit gevoel kan ik niet aan je beschrijven.

  Ik weet alleen dat ik ontzettend dankbaar ben voor wat je voor mij hebt gedaan.

  xxx

  Natascha J, uit Deventer, Directiesecretaresse
  Ja, ik meld mij aan!

  Q & A

  • q-iconHet klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, wie zegt dat The Love & Power Journey ook bij mij werkt?

   Terecht dat je hoofd twijfels heeft. Wellicht spelen gevoelens als angst en onzekerheid zich nu op. Je gaat iets nieuws aan en dat is altijd spannend en geeft twijfels. Daarnaast wil je ego helemaal niet dat je veranderd. Deze wil dat alles precies blijft zoals het is. Dit is veilig en bekend. Maar is jouw Ego de baas of ben jij de baas?

   De vraag is niet of je het kan. De vraag is of je het wilt. Op het moment dat je Willen bepaalt dan ontstaat het Kunnen. En daarnaast word je  praktisch stap voor stap begeleid tijdens het 3 daags event en ook bij de online oefeningen. Ook mag je altijd een beroep doen op jouw Sharing Buddy of de besloten Facebookgroep. Veiligheid en Liefde zijn de grondbeginselen van deze Love & Power Journey en te allen tijde enorm belangrijk tijdens het proces.

   Voel of je hier klaar voor bent en weet dat je niet voor niets dit op je pad kreeg. Vertrouw op de signalen die je ontvangt. Vertrouw op jezelf!

   Als je springt, vangen wij, de groep en ik je op… En nog beter. Ik leer je om jezelf op te vangen.

  • q-iconIk ben momenteel best druk. Ik wil het wel doen, maar ik ben bang voor uitstelgedrag of dat ik andere dingen een prioriteit geef. Hoe ga ik hiermee om?

   Al vanaf nu word je al gecoacht om je eigen regisseur te zijn van jouw leven.  In het begin is tijd maken voor jezelf het moeilijkst als je dit niet gewend bent.

   Dat maakt ook dat we starten met het 3 daags event. En tussendoor ook online live sessies plaatsvinden. Je maakt direct verbinding met de groep en samen bouw je liefde, vertrouwen en veiligheid op. Samen ga je voor iets waarnaar je verlangt. Gezamenlijk kom je in actie. En ook al doe je het individueel, het groepsproces geeft het gevoel dat je het samen doet. Samen gaan jullie elkaar helpen, steunen en inspireren.

   Jouw Sharing Buddy is er om je af en toe liefdevol te pushen en visa versa. Maar ook te luisteren en er voor je zijn. Al met al hulptroepen zijn er en het 3 daags event alleen al doet zo veel qua transformatie. Met andere woorden: Aanwezig zijn op het 3 daags event en de terugkomdag is al 80% van jouw succes.

   De kunst zit in het belang zien van jouw groei. Wat is jouw motivatie? Waar verlang je naar? Als je dit weet, heb je een hele goede reden om te DOEN.

  • q-iconIs het mogelijk om The Love & Journey te annuleren, tijdelijk of helemaal te stoppen.

   Het is altijd mogelijk om te stoppen of te annuleren voordat we gestart zijn. Echter je ontvangt geen geld terug. Wel is het mogelijk dat iemand anders voor jou in de plaats deelneemt. Dit is alleen in overleg mogelijk en afhankelijk hoe ver we in de Journey zijn.

   Voel je weerstand en wil je stoppen? Neem rustig via e-mail contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken wat er aan de hand is. Deze Journey zit vol avonturen en ook weerstand hoort hierbij.

   Samen kijken we naar de beste oplossing.

  • q-iconIs het mogelijk om in termijnen te betalen?

   Afhankelijk van je pakket is het mogelijk om in termijnen te betalen. Er worden dan wel extra administratiekosten berekend.
   Indien je hiervan gebruik wenst te maken, stuur een e-mail naar info@ninanmarshall.nl met je verzoek en om welk pakket het gaat. Je ontvangt binnen 48 uur een bericht.

  • q-iconHet klinkt allemaal best spiritueel en gelovig. Ik weet niets van spiritualiteit af, ik geloof niet in God. Al met al ben ik vrij nuchter, maakt dit uit?

   Dank je wel voor je eerlijkheid. Je hoeft niet spiritueel onderlegd te zijn om mee te doen aan The Love & Power Journey. Ook hoef je niet een bepaalde geloofsovertuiging te hebben of in God te geloven. Iedereen is hierin vrij.
   In de Love & Power Journey draait alles om Liefde. En deze liefde zit in jou en iedereen.
   Het enige wat wij vragen is open te staan voor Liefde en voor jezelf.

   Daarnaast wordt tijdens het event alles goed uitgelegd zodat het ook toegankelijk en prettig is voor iedereen, ongeacht je ervaring.

   Voor eenieder is het onbekende een uitdaging. Wat maakt dat The Love & Power jou aanspreekt? Meer redenen heb jij niet nodig om ervoor te gaan.
   Je mag de controle loslaten en doen. Kiezen voor dat wat je aantrekt.

  • q-iconWanneer kan ik The Love & Power Journey het beste doen?

   Het mooie van The Love & Power Journey is dat deze tijd en plaats onafhankelijk is. Jij mag zelf bepalen wanneer, waar en hoe vaak jij de online oefeningen wilt doen. Het enige wat je nodig hebt is een computer/laptop of iPad en internet. Voel voor jezelf op welk moment van de dag jij aan de slag wilt gaan met jezelf. De intensiteit van de online trainingen kan je ook zelf bepalen. Wil je een uur per week is het goed. Wil je elke dag een uur is het ook goed.
   Het belangrijkste is, maak er een feestje van en dan gaat alles vanzelf.

   Het enige wat wel vaststaat is het 3 daags event die we samen doen op een locatie en deze wil je niet missen. Dit is het belangrijkste element van de Journey, welke ondersteund worden door de andere begeleidingsvormen.

   Een tip: maak ruimte door andere tijdrovende activiteiten die je niet belangrijk vindt bijvoorbeeld social media en tv kijken (tijdelijk) te verminderen/ elimineren.

  Ninan, wil je mij bellen? Ik heb nog enkele vragen.

  MOOI INSPIRATIENUMMER VAN BEYONCÉ !!!